Brandschade Den Bosch

  • Home
  • /
  • Brandschade Den Bosch

Brandschade in de regio Den Bosch

Brandschade ontstaat snel en veroorzaakt vaak ernstige vervolgschade. Omdat er bij brandschade altijd sprake is van roet- en rookschade, zijn er speciale middelen vereist voor een grondige reiniging. Als schoonmaakbedrijf zijn wij dé specialist op het gebied van brandschade in omgeving Den Bosch. Met een professionele calamiteitendienst wordt uw schade beperkt door vakkundige experts.

Calamiteitendienst

Kwaliteit is hét visitekaartje dat S.I.S. Schoonmaak en Herstel graag afgeeft aan zijn klanten. Zowel medewerkers als klanten staan centraal in onze dienstverlening. Hierbij staat omgaan met veiligheid, welzijn en welbevinden centraal. Onze medewerkers volgen de laatste opleidingen en relevante cursussen om de werkzaamheden op een hoog niveau te kunnen uitvoeren. Is er een calamiteit opgetreden? Aarzel geen moment en neem contact op met S.I.S. Schoonmaak en Herstel via 085-0441154. Experts reageren direct en herstellen de calamiteit op een professionele wijze. Maak gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring van S.I.S. Schoonmaak en Herstel en breng uzelf (en omgeving) in veiligheid.

Specialistische reiniging

In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot dé expert in specialistische reiniging. U kunt denken aan:

  • Industriële reiniging;
  • Reiniging laboratoria;
  • Gevelreiniging.

Uiteraard kunt u ook bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel terecht voor grote schoonmaakprojecten. In overleg wordt een reinigingsplan opgesteld, waarbij veiligheid en verantwoord omgaan met het milieu centraal staat. Hierbij maken we geen onderscheid tussen grote en kleine organisaties; bij iedere klus gaan wij op een professionele wijze aan de slag.

Contact

Wilt u direct in contact komen met S.I.S. Schoonmaak en Herstel of benieuwd welke werkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren? Neem contact met ons op, wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw vragen. S.I.S. Schoonmaak en Herstel: uw partner voor onder andere brandschade in regio Den Bosch!