Laboratoria

De eisen ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu worden steeds hoger. Safety first is hierop zeer van toepassing. Met hulp van S.I.S. Schoonmaak en Herstel wordt er gezorgd voor een veilige en gezonde werkplek. Bij het reinigen van laboratoria kunt u onze specialisten inschakelen voor het professioneel schoonmaken van:

Zuurkasten reiniging

Door de jaren heen hebben wij onszelf gespecialiseerd in het reinigen van Low Flow Benches (zuurkasten). Hierbij kunnen wij ook het onderhoud van de zuurkasten voor onze rekening nemen.

Microbiologische veiligheidskasten en cytostatica

Als één van de eerste bedrijven in Nederland zijn wij gespecialiseerd in het reinigen en/of afvoeren van microbiologische veiligheidskasten en cytostaticakasten. Als expert op het gebied van specialistische reiniging zijn wij hier zeer trots op!

Reiniging van laboratoria

In overleg met u als klant wordt een projectplan opgesteld, dat volledig past bij uw situatie. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u onze specialisten direct inschakelen voor het reinigen van laboratoria? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!