Waterschade Eindhoven

  • Home
  • /
  • Waterschade Eindhoven

Waterschade in de regio Eindhoven

S.I.S. Schoonmaak en Herstel is gespecialiseerd in het herstellen van waterschade in regio Eindhoven. Is er sprake van een calamiteit? Geen zorgen. Bij alarmering is onze calamiteitenservice binnen één uur ter plaatse, indien dit in een straal van 50 kilometer rondom Nistelrode betreft. Dit is noodzakelijk om eventuele vervolgschade te beperken.

Maar wat is belangrijk bij het verhelpen van waterschade? Om de schade te herstellen is het van belang om de oorzaak van de waterschade zo snel mogelijk te verhelpen. Met onder andere calamiteitenpompen en/of waterzuigers gaan wij vervolgens op een professionele wijze aan de slag met uw schade.

Het ontstaan van waterschade

Wij hebben veel werkervaring in het verhelpen van waterschade. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat deze schade kan ontstaan door de volgende oorzaken:

  • Lekkage;
  • Brand;
  • Storm/noodweer
  • Diefstal;
  • Overige calamiteiten.

Snel herstel van waterschade

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, staan wij u graag bij met renovaties en herstelwerkzaamheden. Schilderwerk, tegelwerk of timmerwerk: S.I.S. Schoonmaak en Herstel is bij uitstek geschikt voor herstelwerkzaamheden. Bovendien bespaart u in kosten én tijd doordat we alle werkzaamheden kunnen uitvoeren tijdens en na de waterschade. U heeft slechts één contact, waardoor de snelheid van herstel bevorderd wordt.

Waterschade verzekering

Waterschade wordt in bijna 100% van de gevallen gedekt door de verzekering. Onze specialisten zullen uw situatie beoordelen en rapporteren aan de verzekering. Een adequate aanpak is vereist om de situatie snel te beoordelen. Schakel daarom over naar dé expert in waterschade van regio Eindhoven en kom direct in contact met S.I.S. Schoonmaak en Herstel.

Heeft u vragen over onze diensten? Herstelwerkzaamheden? De verzekering? Neem gerust contact op met S.I.S. Schoonmaak en Herstel. Onze specialisten staan voor u klaar met een passend antwoord.

Contactformulier

Calamiteitendiensten

Specialistische reiniging