Certificering

ISO 9001:2000

iso9001S.I.S. Schoonmaak en Herstel is ISO 9001:2000-gecertificeerd. Deze norm bevat eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem waarmee de klanttevredenheid kan worden verhoogd. ISO 9001:2000 wordt door interne en externe partijen ( zoals certificatie-instellingen) gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is te voldoen aan de eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van de organisatie.

VCA

vca-vector-logoAl ons personeel is VCA gecertificeerd. VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM- beheersysteem.

Salvage

S.I.S. Schoonmaak en Hestel is aangesloten bij stichting Salvage. Sinds 1989 opereert Stichting Salvage, namens de gezamenlijke brandverzekeraars en met een landelijk netwerk van ruim 200 Salvage coördinatoren, bij het verlenen van eerste hulp na brand. Middels dit netwerk kan overal in Nederland na een brand snel hulp aan gedupeerden verleend worden en maatregelen in gang gezet worden die de schade zo veel mogelijk kunnen beperken.

Stichting Salvage heeft 3 doelstellingen:

  • 1.  Direct persoonlijke hulp verlenen aan gedupeerden namens brandverzekeraars.
  • 2.  Schadebeperking bij particuliere en bedrijfsmatige (brand) schades.
  • 3.  Zaakwaarneming namens gezamenlijke brandverzekeraars.