Calamiteitenservice

  • Home
  • /
  • Calamiteitenservice

In Noord-Brabant kunt u terecht bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel voor calamiteitenservice. Heeft u schade aan uw woning of bedrijfspand? Op verschillende gebieden herstellen wij schade:

Schadeherstel bij inbraak

Is er inbraakschade aan uw woning of bedrijfspand? Laat het schadeherstel over aan S.I.S. Schoonmaak en Herstel. Uw huis of bedrijfspand zal niet meer goed beveiligd zijn. Indien nodig maken wij een noodvoorziening. Direct daarna wordt er gestart met het volledige schadeherstel.

Op deze manier kunnen wij uw zorgen uit handen nemen. Door onze adequate en zorgvuldige manier van werken, hopen wij dat u zich weer snel veilig voelt in uw eigen omgeving.

Schadeherstel bij brand

Vaak zijn de gevolgen van een brand enorm. Buiten dat het emotioneel erg zwaar kan zijn, zal er sprake zijn van brandschade, roetschade en/of rookschade. Het is van groot belang dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld. De specialisten van S.I.S. Schoonmaak en Herstel zijn binnen één uur na alarmering aanwezig. Onze specialisten nemen direct alle zorg bij u uit handen. Zo hoeft u zelf niet het contact te leggen met uw schade-expert en verzekeraar.

Wij hebben diverse middelen tot onze beschikking om de schades aan te pakken. Zo kunnen wij de geur van brand volledig wegnemen door te ontgeuren.

Herstellen van waterschade

Heeft u in uw woning of bedrijfspand waterschade? S.I.S. Schoonmaak en Herstel is snel ter plaatse om vervolgschade te beperken. Door middel van calamiteiten pompen en/of waterzuigers verwijderen wij het water uit uw woning of bedrijfspand. Vervolgens herstellen onze specialisten zowel directe als indirecte schade. Onze deskundige zal de schade beoordelen en rapporteert deze aan uw schade-expert en verzekeraar.

Neem contact met ons op!

Welke vorm van schade u ook heeft aan uw woning of bedrijfspand, wij kunnen er voor u zijn om zorgen uit handen te nemen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0412617012. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor onze calamiteitenservice.