Ontgeuren

Bij een brand heeft u ook last van rookschade en roetschade. De reiniging hiervan moet met speciale middelen gebeuren. Na het verwijderen van de zichtbare rookschade zal ook de sterke geur verwijderd moeten worden. Hiervoor hebben wij diverse middelen die voorgoed met de brandlucht afrekenen. We hebben ook oplossingen voor moeilijk bereikbare plaatsen, zoals spouwmuren en verlaagde plafonds. S.I.S. Schoonmaak en Herstel biedt dus een totaaloplossing voor het ontgeuren van uw omgeving.

Om snel af te rekenen met (schadelijke) lucht kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met onze calamiteitenservice. Bij gevaarlijke situaties zijn onze specialisten zeer snel ter plaatsen om af te rekenen met de gevaarlijke omgeving. Wacht daarom niet langer en schakel ons direct in! Zoekt u dé specialist in het ontgeuren van uw omgeving na een brand?

Neem contact op voor het ontgeuren van uw omgeving

Heeft u vragen op gebied van brand- en waterschade en heeft u hulp nodig bij het ontgeuren van uw omgeving? Bel ons dan op via  0412-617012 of vul het formulier in. Diverse specialisten staan paraat met speciale hulpmiddelen om uw omgeving direct geurvrij te maken.