Inbraakschade

Is er bij u thuis ingebroken en zijn er daarom beschadigingen opgetreden? Laat inbraakschade herstel dan over aan S.I.S. Schoonmaak en Herstel. Inbrekers maken, tijdens het inbreken, vaak veel schade. De meest voorkomende schades zijn: kapotte sloten, scharnieren, ramen, beschadigde kozijnen en deuren. Door de inbraakschade is uw huis, bedrijf of instelling niet meer goed beveiligd. Onze deskundige specialisten zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Wij gaan adequaat en zorgvuldig te werk, zodat u weer snel veilig kan wonen of werken. Het gevoel hebben dat u weer veilig bent, dat proberen wij zo snel mogelijk te realiseren!

Inbraakbeveiliging voor beveiliging huis

Als het nodig is, maken we bij een inbraakschade eerst een noodvoorziening. Daarna starten we met het volledige schadeherstel. We hebben een uitgebreid netwerk van partners die wij voor de werkzaamheden kunnen inzetten. Onze partners zijn deskundige specialisten, zij kunnen alle mogelijke herstelwerkzaamheden doen. Dit betekent dat wij al uw zorg uit handen nemen. Wel zo makkelijk om geen zorgen meer aan uw hoofd te hebben.

Laat inbraakschade herstellen door onze specialisten!

Is er bij u in huis of in uw bedrijf ingebroken? Of wilt u gewoon beter beveiligd worden? Bel ons dan op 0412-617012 of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen onze deskundige specialisten snel beginnen aan het herstellen van uw inbraakschade of het beveiligen van uw omgeving. S.I.S. Schoonmaak en Herstel: voor een veilige omgeving!