Brandschade Eindhoven

  • Home
  • /
  • Brandschade Eindhoven

Brandschade in de regio Eindhoven

Bij brand dient er snel en adequaat opgetreden te worden. Schade en eventuele vervolgschade treedt snel op en het is hierbij van belang om snel professionele hulp in te schakelen. Niet alleen voor uzelf, maar ook om de omgeving veilig te maken. Voor brandschade in regio Eindhoven is S.I.S. Schoonmaak en Herstel dé aangewezen partij voor herstel. Met speciale reinigingsmiddelen gaan wij iedere klus te lijf. Uiteraard houdt S.I.S. Schoonmaak en Herstel rekening met de brandlucht die ontstaat. Wij hebben diverse middelen om deze lucht vakkundig te neutraliseren.

Waterschade in omgeving Eindhoven

Bij het blussen van een brand ontstaat vaak waterschade. Dit komt door bluswerkzaamheden van de brandweer. Daarnaast kunnen leidingen springen tijdens een brand. Hoewel waterschade onderschat wordt, zorgt het veelal voor veel vervolgschade. S.I.S. Schoonmaak en Herstel maakt gebruik van speciale apparatuur en kennis om waterschade in omgeving Eindhoven zoveel mogelijk te beperken. Aarzel daarom geen moment en schakel bij brand- en waterschade direct een échte professional in.

Overige werkzaamheden brand en rookschade

S.I.S. Schoonmaak en Herstel ontzorgt u als een totaalpartner. Onze specialismen reiken verder dan slechts het oplossen van brand- en waterschade. Wij treden op als partner voor lichte sloopwerkzaamheden én bouwactiviteiten. U kunt dan denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Schilderswerkzaamheden;
  • Loodgieters- en installatiewerk;
  • Elektra.

Benieuwd wat S.I.S. Schoonmaak en Herstel voor u kan betekenen als partner? Is er een calamiteit opgetreden en heeft u snel een calamiteitenservice nodig? Bel direct naar ons calamiteitennummer 085-0441154 of neem contact met ons op. Wij staan onder andere voor het snel en adequaat herstellen van brandschade in omgeving Eindhoven.

Volg ons op Social Media

Volg ons op Facebook of LinkedIn en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden. Hier plaatsen we af en toe referenties, zodat u een goed beeld verkrijgt van gerealiseerde werkzaamheden. Wij heten u van harte welkom!

Contactformulier

Calamiteitendiensten

Specialistische reiniging