SIS Schoonmaak

Waterschade

Herstel na waterschade

S.I.S. Schoonmaak is gespecialiseerd in herstel na waterschade. Indien u verzekerd bent, kost u dit in de meeste gevallen niets.

De S.I.S. calamiteitendienst is binnen 1 uur na alarmering ter plaatse, binnen een straal van 50 km rond Nistelrode.

Onze deskundige zal de schade beoordelen en rapporteert dit aan uw verzekeraar.

Waterschade kan bijvoorbeeld ontstaan na:
  • storm / stortbuien / noodweer
  • lekkages
  • brand
  • diefstal
  • calamiteiten

S.I.S. Schoonmaak heeft ruime ervaring in herstel na waterschade, van particulier tot grote bedrijfsmatige herstelwerkzaamheden.

Waterschade reiniging en herstelwerkzaamheden.

Met onze speciale apparatuur kunnen we zowel de directe waterschade, als ook de indirecte schade zoals geuroverlast voorkomen. Naast de reiniging van uw waterschade, kan S.I.S. Schoonmaak zelf ook kleine renovaties en herstelwerkzaamheden doorvoeren. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerk, tegelwerk of timmerwerk. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk van partners, welke wij kunnen inzetten. Door zowel reiniging als herstel bij ons onder te brengen, bespaart u kosten en bevordert u de snelheid.

Neem contact op: (0412) 61 70 12

Waterschade verzekering

Indien u beschikt over een bedrijfsverzekering, inboedelverzekering of opstalverzekering, bent u in bijna 100% van de gevallen verzekerd tegen waterschade. S.I.S. Schoonmaak beschikt over deskundige specialisten, die zo snel mogelijk tijdens of na het incident ter plaatse zijn. Onze deskundige zal de situatie direct beoordelen en rapporteren aan de verzekering. Onze adequate aanpak is cruciaal om de waterschade tot een minimum te beperken.

Bel mij terug

Heeft u last van Waterschade? Bel ons dan op (0412) 61 70 12 of vul het onderstaande formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug, zodat er snel begonnen kan worden aan het herstel van uw waterschade.

Naam:

Tel nr.:

Uw bericht: