SIS Schoonmaak

Specialisaties

Brandschade stadion

Op 1 september 2009 werd het PSV-stadion getroffen door een brand. Een, in de ogen van vele, vrij klein onschuldig brandje, dat ontstaan was op de tribune. Echter werd na de bluswerkzaamheden snel duidelijk, dat dit kleine tribunebrandje met name aan de constructie meer schade had veroorzaakt dan verwacht. Mede door het direct inschakelen van de specialisten van SIS Schoonmaak bv en bouwondernemer BAM, kon meteen worden begonnen met het opstellen van een reinigings- en herstelplan. Van cruciaal belang was natuurlijk dat de geplande wedstrijden en evenementen in het stadion doorgang konden vinden. Door een punctuele planning en de goede samenwerking tussen SIS Schoonmaak bv en BAM hebben we zonder noemenswaardige overlast, de schade aan het stadion in 3 maanden kunnen herstellen. De reiniging van het afdak van de hoofdtribune zal nog enige tijd aanhouden. Hierbij is in samenwerking met BAM een ingenieuze constructie van vlonders gebouwd, die onder het afdak hangt en waarvandaan de reinigingswerkzaamheden plaatsvinden. Eind juni 2010 worden de werkzaamheden afgerond.

Brand explosie

Bij een brand na explosie komen vaak zeer bijzondere stoffen vrij. SIS Schoonmaak bv heeft veel ervaring met het opruimen en herstellen van brand na explosie. Explosiegevaar is er vaak ook nog tijdens en na de brand. Het is van wezenlijk belang dat er zo snel mogelijk deskundigheid aan te pas komt om de schade te beperken. Wij hebben veel ervaring met het werken met stoffen met explosiegevaar, mede doordat de schoonmaak van laboratoria is één van onze specialisaties is.

Inventaris / inboedel; reiniging en opslag

Binnen één week maakt SIS Schoonmaak bv voor u een overzicht van de inboedel en inventaris die niet meer gereinigd kunnen worden. De onderdelen die gereinigd kunnen worden zullen we reinigen. Wij beschikken over opslagcapaciteit en hebben alle faciliteiten in huis om uw eigendommen weer zo snel mogelijk gebruiksklaar te maken.

Kleine brand

U heeft een kleine brand en roet, rook en of waterschade. Sis helpt u en ontzorgt u compleet bij uw brandschade. Vanaf reiniging tot en met herstel regelen we alles inclusief het bouwmanagement, het contact met verzekeraar en we leggen u de juiste keuzes voor. Uiteraard handelen we snel, zodat alles zo snel als mogelijk weer normaal draait. Denk hierbij aan: schilderwerk, bouw, elektra en loodgieterswerk.

Grote brand

SIS Schoonmaak bv heeft al ruim 30 jaar ervaring met reiniging en herstel van zowel kleine als grote brandschades. Een brandschade veroorzaakt, naast de schade aan kostbaarheden, ook veel emotioneel leed bij de gedupeerden. Onze professionele medewerkers, die niet alleen vakkundig zijn maar ook aandacht hebben voor het sociale aspect, geven gedupeerden veel vertrouwen. Vertrouwen, dat nodig is om de schade snel en adequaat te kunnen organiseren. Naast het beperken van de eventuele gevolgschade, zijn wij specialisten in het reinigen en herstellen van uw bezittingen. Wij doen dit in samenwerking met u, uw schade-expert, uw assurantietussenpersoon of verzekeraar. Door snel en adequaat te reageren, zijn wij in staat om brand-, rook- en/of waterschade aan uw bezit tot een minimum te beperken.

Brandschade winkel

Na een brandschade in een winkel is het zaak zo snel mogelijk weer open te gaan voor publiek om zo de gevolgschade te beperken. Sis regelt van A tot Z alles van reiniging tot heropbouw. (inclusief interieurbouw, loodgieterswerk etc.) Heeft u een brandschade in uw winkel, neemt u contact op met ons of met uw verzekeraar en vraag om Sis Salvage als brand en schadeherstelbedrijf en we zijn u graag snel van dienst met onze calamiteitenservice.