Schoonmaakbedrijf Oss

  • Home
  • /
  • Schoonmaakbedrijf Oss

Schoonmaakbedrijf voor Oss en omgeving

S.I.S. Schoonmaak en Herstel kan als schoonmaakbedrijf in de omgeving van Oss veel voor uw organisatie betekenen op het gebied van schoonmaak. Door jarenlange ervaring en het opbouwen van onze kennis staan wij u graag bij voor calamiteitendiensten en specialistische reiniging. Kwaliteit is het visitekaartje wat wij achterlaten. U als tevreden klant staat centraal binnen onze dienstverlening. Daarom hebben wij alle benodigde keurmerken en certificaten op zak!

Calamiteitendiensten

Wij bieden een breed scala van calamiteitendiensten aan. Hieronder vallen onder andere brand-, inbraak– en waterschade. Het is bijvoorbeeld zeer belangrijk om brandschade zoveel mogelijk te beperken, voor ieders belang. S.I.S. Schoonmaak en Herstel zorgt met een adequate aanpak ervoor dat alle zorg uit handen wordt genomen. U behoudt uw zicht op kerntaken die voor u belangrijk zijn, terwijl wij doen waarin wij gespecialiseerd zijn: schoonmaakwerkzaamheden.

Specialistische reiniging

Daarnaast is S.I.S. Schoonmaak en Herstel zeer gespecialiseerd in laboratoria, gevel– en industriële reiniging. Wij zijn voor u een partner die graag met u meedenkt om bedrijfshygiëne en veiligheid te optimaliseren. Ook hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met betrekking tot machinereiniging. Afhankelijk van uw wensen, rekeninghoudend met de gestelde milieueisen, stellen wij een passend reinigingsplan op. Onze professionals zorgen ervoor dat iedere klus zakelijk wordt opgepakt, met het beste resultaat!

Schoonmaak Oss

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de regio Oss en bent u benieuwd wat S.I.S. Schoonmaak en Herstel voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op en kijk bij onze referenties. Zo hebben wij voor PSV Eindhoven de brandschade vakkundig hersteld en is er hedendaags niets meer af te zien aan de gemaakte schade.

Door onze gunstige ligging in Nistelrode, nabij de A50, zijn wij zeer snel ter plaatse in Oss en omgeving. Dit maakt ons bij uitstek geschikt om projecten snel en doelgericht op te lossen!