SIS Schoonmaak

Visie

SIS Schoonmaak bv voldoet graag aan uw wensen zonder het proces uit het oog te verliezen. ISO-normering, Salvage-certificering en het werken volgens de richtlijnen van VCA* geven aan hoe serieus wij hier mee omgaan. SIS Schoonmaak bv staat voor een adequate, snelle en efficiƫnte aanpak. .

Ons doel is om de problematiek op gepaste wijze aan te pakken zodat het schoonmaakproces zo effectief mogelijk verloopt. SIS Schoonmaak bv is gespecialiseerd in de verschillende takken van schoonmaak. Bovendien bestaan wij uit een hecht team van specialisten waardoor elke opdracht een professionele aanpak met een persoonlijk, maar bovenal effectief resultaat krijgt.

(*) VCA: Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers.

Regionaal en internationaal

Wij werken momenteel voornamelijk voor bedrijven gevestigd in regio Oss, Uden, Veghel en Eindhoven. Maar ook wanneer u in de rest van Nederland gevestigd bent willen wij u graag van dienst zijn met uw reiniging, waterschade en brandschade. Met onze rijke evaring in zuurkasten reiniging zijn we ondertussen ook internationaal actief aan het werk in Engeland.

Kernwaarden

Kwaliteit is ons visitekaartje dat wij bij u achterlaten. Wij zien u graag als tevreden klant en het leveren van kwaliteit is dan ook een eis die SIS Schoonmaak bv altijd aan zichzelf stelt. Om er zeker van te zijn dat wij een constante kwaliteit leveren, werken wij volgens de normen ISO 9001:2000, Salvage en VCA*.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat u, onze medewerkers en omstanders zich in een veilige omgeving bevinden. SIS Schoonmaak bv volgt de richtlijnen van VCA* en werkt uitsluitend met professionele materialen welke jaarlijks gekeurd worden.