SIS Schoonmaak

Nieuws

Kortsluiting veroorzaakt grote schade aan woning te Oss

Dinsdagavond 29 maart rond 18.47 kreeg de brandweer van Oss een oproep van een binnenbrand aan de Bevrijdingshof 11 te Oss.

Ter plaatse aangekomen werd er snel een binnenaanval geplaatst. Hierdoor had men rond 19.15 de brand onder controle en kort daarna ook geblust. Door het snel optreden van de brandweer uit Oss kon worden voorkomen dat de gehele woning en aangrenzende woning zou uitbranden. De bewoonster van het pand, die de brand ontdekte, is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat zij geen interne - en externe verwondingen had opgelopen. Helaas kon de brandweer niet voorkomen dat 1 slaapkamer geheel uitbrandde en dat er ernstige schade was aan de overige ruimten van de 1e verdieping. Tijdens het bluswerk werd Stichting Salvage opgeroepen. De dienstdoende coördinator was snel ter plaatse en schakelde direct SIS Schoonmaak BV in om diverse noodmaatregelen te nemen. De verbrandde ruimte werd direct geheel leeg gemaakt en het bluswater opgezogen, om te voorkomen dat het bluswater schade zou veroorzaken aan de onderliggende ruimten. Daarnaast werden enkele ramen dicht getimmerd, trap ontdaan van vloerbedekking en ruimten beneden globaal gereinigd. Gezien de omvang van de schade kunnen de bewoners voorlopig niet in hun woning verblijven. Oorzaak van de brand is vermoedelijk een kortsluiting en zal nog worden onderzocht. Woensdagmorgen is de schade door de tussenpersoon Taylor Mates te Oss bij verzekeraar gemeld, die op hun beurt expertisebureau Cunningham Lindsey inschakelde. De bewoners hebben op hun beurt Coolen Expertise ingeschakeld om hun te helpen en te ondersteunen met de afwikkeling van de schade. SIS Schoonmaak BV is verzocht om hand – en spandiensten te verrichten en eventueel het reiniging – en herstelwerk van de brandschade verder op zich te nemen.

Bekijk ook onze andere nieuwsitems


Certificaat: Salvage
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een kwaliteitssysteem voor het realiseren en waarborgen van de kwaliteitseisen.
Certificaat: Nen- en iso 9001:2008
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een gedocumenteerd en geïmplementeerd kwaliteitsmangementsysteem conform.
Hond veroorzaakt keukenbrand.
Op de ochtend van 3 februari 2012 werd SIS Schoonmaak BV opgeroepen om naar Wijchen te komen voor een middelbrand in een woonhuis. Het betrof hier de Kersenstraat 11. Oorzaak brand. "de Hond".
Referenties

Psv
Eindhoven
Meer info

Philips
Eindhoven
Meer info

DMV

Meer info