SIS Schoonmaak

Nieuws

Enorme schade aan 2 - onder 1 kap woningen St. Servatiusstraat 4 en 6 te Dinther

Op donderdagavond 24 februari 2011 loeiende de sirenes van de brandweer van Heeswijk-Dinther richting de woning van de fam. van Dijk.

Gelegen aan de Sint servatiusstraat 4 te Dinther. Aldaar aangekomen werd snel duidelijk dat de de bovenverdieping in brand stond. Vermoedelijk oorzaak; schoorsteenbrand..Om 00.15 kreeg SIS Schoonmaak BV, via een door St. Salavge ingeschakelde coordinator, de melding van de brand. Op dat moment was het nog niet nodig om uit te rukken maar werd er in ieder geval gevraagd om de dienstdoende projectmanager te sturen voor overleg. Terplaatse aangekomen was al snel duidelijk dat de bluswerkzaamheden nog niet voorbij waren, sterker nog, het vuur breidde zich via verlaagde plafonds, dakconstructie en kap richting de aangrenzende woning van de heer A. van Gemert. De brandweer had al beschikking van de hoogwerker van Veghel en was de genoemde schoorsteenbrand opgeschaald tot middelbrand. Hierdoor werden meer regionale hulpverlenings voertuigen ingeschakeld. Rond 02.00 uur was de brand onder controle en kon worden begonnen met de nabluswerkzaamheden. Op dat moment was ook al duidelijk dat de aangrenzende woning flinke schade had opgelopen. In overleg met de coordinator werd er een ploeg van SIS Schoonmaak BV opgetrommeld om in ieder geval de eerste beredderingswerkzaamheden uit te voeren. Met name de benedenverdieping van huisnr.4 had veel waterschade op gelopenen en dit was ook het geval op de 1e verdieping van huisnr. 6. Op moment dat medewerkers van SIS Schoonmaak BV arriveerde werd besloten dat de woning van huisnr 4 niet betreden mocht worden i.v.m. instortingsgevaar en mogelijke kans op asbestbesmetting. Hierdoor werd besloten om alleen beredderingwerkzaamheden uit te voeren op huisnr. 6. De volgende dag werd pas duidelijk dat de woning op nr. 4 zeer ernstige schade had opgelopen. De door de verzekeraars ingeschakelde expertise bureau's hebben later die dag een beroep gedaan op SIS Schoonmaak BV om in de genoemde woningen reiniging - en herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Bekijk ook onze andere nieuwsitems


Certificaat: Salvage
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een kwaliteitssysteem voor het realiseren en waarborgen van de kwaliteitseisen.
Certificaat: Nen- en iso 9001:2008
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een gedocumenteerd en geïmplementeerd kwaliteitsmangementsysteem conform.
Hond veroorzaakt keukenbrand.
Op de ochtend van 3 februari 2012 werd SIS Schoonmaak BV opgeroepen om naar Wijchen te komen voor een middelbrand in een woonhuis. Het betrof hier de Kersenstraat 11. Oorzaak brand. "de Hond".
Referenties

Minkels

Meer info

Philips
Eindhoven
Meer info

DMV

Meer info