SIS Schoonmaak

Nieuws

Opnieuw brand in Sint Servatiusstraat te Heeswijk-Dinther

In de nacht van 20 op 21 maart werd Heeswijk-Dinther wederom opgeschrikt door loeiende sirenes. Ook ditmaal betrof het een brand in de Sint Servatiusstraat, op huisnr 9.

Uit het pand, beneden de winkel Bloofoon en boven diverse woonruimtes, kwam veel rook door de kap naar buiten. Door het snel inschakelen van de brandweer uit Heeswijk-Dinther en de hoogwerker van Veghel werd er een binnenaanval uitgevoerd waarbij de brandhaard snel onder controle was. Bewoners waren van tevoren gewaarschuwd en hebben het pand veilig kunnen verlaten. Door de vele rook die gepaard ging met de bluswerkzaamheden werd er in eerste instantie nog gedacht dat de kap in brand stond. gelukkig bleek dit niet het geval te zijn, waardoor de brandschade nog beperkt bleef. Nadat door de brandweer diverse inspecties waren uitgevoerd en St. Salvage was ingeschakeld konden de meeste bewoners weer terug naar hun woonruimte. Omdat de brand, waarschijnlijk door inbraak, is ontstaan heeft de politie de betreffende woonruimte middels de door St. Salvage opgeroepen SIS Schoonmaak BV de ruimte laten afsluiten. De bewoner van de brandhaard was op moment van de brand niet aanwezig. Technisch onderzoek zal verder uitwijzen wat de brandoorzaak is geweest. Helaas heeft een poes de brand niet overleefd.

Bekijk ook onze andere nieuwsitems


Certificaat: Salvage
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een kwaliteitssysteem voor het realiseren en waarborgen van de kwaliteitseisen.
Certificaat: Nen- en iso 9001:2008
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een gedocumenteerd en geïmplementeerd kwaliteitsmangementsysteem conform.
Hond veroorzaakt keukenbrand.
Op de ochtend van 3 februari 2012 werd SIS Schoonmaak BV opgeroepen om naar Wijchen te komen voor een middelbrand in een woonhuis. Het betrof hier de Kersenstraat 11. Oorzaak brand. "de Hond".
Referenties

Minkels

Meer info

LabSC Advies BV

Meer info

Rijkswaterstaat

Meer info