SIS Schoonmaak

Nieuws

brandschade Golfcentrum D'n Dorpswaard te Kerkdriel

In de nacht van 6 op 7 januari 2011 is er brand gesticht aan het clubgebouw van Golfvereniging De Dorpswaard te Kerkdriel.

Deze brand, ontstaan onder het clubgebouw, is door snel inschakelen van de brandweer, gecontroleerd geblust. Echter was de schade onder aan het gebouw groot. Stroomvoorziening was uitgevallen en door de enorme rookontwikkeling was er veel rook en roet in de bovenliggende ruimten terecht gekomen. Zodanig veel roet dat door de brandweer St. Salvage werd ingeschakeld die op zijn beurt SIS Schoonmaak BV inschakelde. SIS Schoonmaak BV was snel ter plaatse en werd er met de salvagecoordinator een actieplan opgezet om, in ieder geval zo snel mogelijk, te zorgen voor stroom en dat de roetvervuiling in het restaurant, keuken en bar verwijderd zou worden. Vanaf 02.00 uur waren 6 personen in de weer om alle taken, zoals besproken, uit te voeren. Door inschakelen van erkende leveranciers uit het netwerk van SIS Schoonmaak BV was er snel weer stroom beschikbaar voor het bovenliggende gebouw en kon verlichting en kachels weer snel aan. Tegen 11.00 uur waren de meeste werkzaamheden uitgevoerd en konden de medewerkers moe maar voldaan naar huis. Dezelfde dag kreeg SIS Schoonmaak BV van de door de verzekeraar ingeschakelde expertise bureau opdracht om de vervolgwerkzaamheden uit te voeren. Deze werkzaamheden zijn op vrijdag 18 maart afgerond. Het restaurant, keuken en bar zijn sinds vrijdag 11 februari weer geopend voor iedereen..

Bekijk ook onze andere nieuwsitems


Certificaat: Salvage
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een kwaliteitssysteem voor het realiseren en waarborgen van de kwaliteitseisen.
Certificaat: Nen- en iso 9001:2008
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een gedocumenteerd en geïmplementeerd kwaliteitsmangementsysteem conform.
Hond veroorzaakt keukenbrand.
Op de ochtend van 3 februari 2012 werd SIS Schoonmaak BV opgeroepen om naar Wijchen te komen voor een middelbrand in een woonhuis. Het betrof hier de Kersenstraat 11. Oorzaak brand. "de Hond".
Referenties

DMV

Meer info

Rijkswaterstaat

Meer info

Psv
Eindhoven
Meer info