SIS Schoonmaak

Nieuws

Nieuwe Website

Op 1 januari 2011 is de nieuwe website van SIS Schoonmaak BV online gegaan. SIS Schoonmaak BV heeft het afgelopen jaar Mediaversa in Uden een nieuwe website laten ontwikkelen.

Doordat deze website heel interactief is, zult u als trouwe klant altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, en waar SIS op dit moment mee bezig is. Nieuwe schades, waarbij SIS Schoonmaak BV zal worden ingeschakeld, zullen binnen 24 uur als nieuws op de website worden geplaatst. Laat ons gerust weten wat u van de nieuwe website vind.

Bekijk ook onze andere nieuwsitems


Certificaat: Salvage
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een kwaliteitssysteem voor het realiseren en waarborgen van de kwaliteitseisen.
Certificaat: Nen- en iso 9001:2008
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een gedocumenteerd en geïmplementeerd kwaliteitsmangementsysteem conform.
Hond veroorzaakt keukenbrand.
Op de ochtend van 3 februari 2012 werd SIS Schoonmaak BV opgeroepen om naar Wijchen te komen voor een middelbrand in een woonhuis. Het betrof hier de Kersenstraat 11. Oorzaak brand. "de Hond".
Referenties

DMV

Meer info

Heesen Shipyards
Oss
Meer info

Minkels

Meer info