SIS Schoonmaak

Nieuws

Brandschade PSV-stadion.

Sis Schoonmaak B.V. ontzorgde P.S.V. met de grote brand in 2009. Een, in de ogen van vele, vrij klein onschuldig brandje, dat ontstaan was op de tribune.

Echter werd na de bluswerkzaamheden snel duidelijk, dat dit kleine tribunebrandje met name aan de constructie meer brandschade had veroorzaakt dan verwacht. Door het inschakelen van SIS Schoonmaak bv en bouwondernemer BAM, kon meteen een reinigings- en herstelplan worden opgesteld. Van cruciaal belang was natuurlijk dat de geplande wedstrijden en evenementen in het stadion doorgang konden vinden. Door een punctuele planning en de goede samenwerking tussen SIS Schoonmaak bv en BAM hebben we zonder noemenswaardige overlast, de schade aan het stadion in 3 maanden kunnen herstellen. De reiniging van het afdak van de hoofdtribune zal nog enige tijd aanhouden. Hierbij is in samenwerking met BAM een ingenieuze constructie van vlonders gebouwd, die onder het afdak hangt en waarvandaan de reinigingswerkzaamheden plaatsvinden. Eind juni 2010 worden de werkzaamheden afgerond

Bekijk ook onze andere nieuwsitems


Certificaat: Salvage
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een kwaliteitssysteem voor het realiseren en waarborgen van de kwaliteitseisen.
Certificaat: Nen- en iso 9001:2008
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een gedocumenteerd en geïmplementeerd kwaliteitsmangementsysteem conform.
Hond veroorzaakt keukenbrand.
Op de ochtend van 3 februari 2012 werd SIS Schoonmaak BV opgeroepen om naar Wijchen te komen voor een middelbrand in een woonhuis. Het betrof hier de Kersenstraat 11. Oorzaak brand. "de Hond".
Referenties

LabSC Advies BV

Meer info

Psv
Eindhoven
Meer info

Minkels

Meer info