SIS Schoonmaak

Certificaat: Salvage
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een kwaliteitssysteem voor het realiseren en waarborgen van de kwaliteitseisen.
Certificaat: Nen- en iso 9001:2008
We hebben weer een nieuwe certificaat op zak. Namelijk: Salvage. Dit houd in dat we hebben aangetoond te beschikken over een gedocumenteerd en geïmplementeerd kwaliteitsmangementsysteem conform.
Hond veroorzaakt keukenbrand.
Op de ochtend van 3 februari 2012 werd SIS Schoonmaak BV opgeroepen om naar Wijchen te komen voor een middelbrand in een woonhuis. Het betrof hier de Kersenstraat 11. Oorzaak brand. "de Hond".
Keukenbrand Sternlaan 4 te Vlijmen.
Woensdagavond 30 maart, rond 18.00 uur, werd er weer een beroep gedaan op de diensten van SIS Schoonmaak BV. Ook nu werd de dienstdoende coördinator van SIS Schoonmaak BV op geroepen door Stichting Salvage.
Kortsluiting veroorzaakt grote schade aan woning te Oss
Dinsdagavond 29 maart rond 18.47 kreeg de brandweer van Oss een oproep van een binnenbrand aan de Bevrijdingshof 11 te Oss.
Enorme schade aan 2 - onder 1 kap woningen St. Servatiusstraat 4 en 6 te Dinther
Op donderdagavond 24 februari 2011 loeiende de sirenes van de brandweer van Heeswijk-Dinther richting de woning van de fam. van Dijk.
Referenties

Heesen Shipyards
Oss
Meer info

Minkels

Meer info

DMV

Meer info