SIS Schoonmaak

Industriële schoonmaak

Tijdens het productieproces kunnen diverse vervuilingen ontstaan. SIS schoonmaak heeft veel ervaring met industriële schoonmaak in zowel de zware als de lichte industrie. Het gaat hierbij vooral om de reiniging van installaties, leidingen en tanks.

Industriële schoonmaak specialist

SIS schoonmaak is een partner die met u meedenkt over bedrijfshygiëne en veiligheid. Wij zorgen ervoor dat dit voor u helemaal geoptimaliseerd wordt. Met vele jaren ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van industriële schoonmaak. In overleg en/of ter plaatse overleggen wij met u welke schoonmaakmethoden met welke kwaliteiten, middelen en technieken het schoonmaakproces het beste gedaan kan worden.

De schoonmaak van machines

De industriële schoonmaak en reiniging van machines vallen vaak onder zeer specifieke eisen. SIS schoonmaak heeft in de loop der jaren veel ervaring op gedaan in zowel grote als kleine industriële productiebedrijven. Wij zijn dan ook goed op de hoogte met de eisen die gesteld worden. Wij kunnen voor u een passend reinigingsplan opstellen, die voldoet aan uw eisen. Het plan van het schoonmaakwerk zal vervolgens besproken en uitgevoerd worden.

Specialistische reinigings

SIS schoonmaak is specialist op gebied van specialistische reiniging. U kunt hierbij denken aan industriële schoonmaak, gevelreiniging, reiniging van laboratoria en grote reinigingsprojecten. Tot de klanten van SIS behoren onder andere het Philips stadion en het hoofdkantoor van Philips.

Brandschade

Het is in ieders belang om brandschade zo veel mogelijk te beperken, op te ruimen en de brandschade zo snel mogelijk te herstellen. Onze specialisten zorgen er voor dat ze, indien mogelijk, tijdens of zo snel mogelijk na het incident ter plaatse zijn. Door deze snelle aanpak nemen we er veel zorgen uit uw handen.

Over SIS schoonmaak

SIS schoonmaak is uw specialist in de regio Nistelrode, Eindhoven, Oss, Heesch, Uden en Veghel voor reiniging, industriële schoonmaak, brandschade, salvage, gevelreiniging en brand reiniging.

Als u vragen heeft kunt u altijd met ons contact opnemen.