SIS Schoonmaak

Industriele reiniging

Industriële reiniging

Binnen uw productieproces komen diverse soorten vervuilingen vrij. Zowel in de zware als in de lichte industrie hebben wij veel ervaring met industriële reiniging waaronder reining van leidingen, tanks en installaties.

Specialist in industriële reiniging

SIS Schoonmaak heeft jarenlange ervaring op het gebied van industriële reiniging. U heeft met SIS Schoonmaak bv een partner die met u meedenkt om de bedrijfshygiëne en veiligheid te optimaliseren. Ter plaatse en/of in overleg wordt bepaald welke schoonmaakmethode met welke technieken, kwaliteiten en middelen het beste gehanteerd kan worden.

Reiniging machines

Een machine heeft vaak specifieke eisen met betrekking tot de schoonmaak en reiniging. SIS Schoonmaak bv is goed bekend met machinereiniging en heeft veel ervaring opgedaan binnen grote en kleine industriële productiebedrijven. Afhankelijk van uw wensen en de gestelde milieueisen stellen we voor u een passend reinigingsplan op waarna we dit bespreken en uitvoeren.

Wilt u meer weten over industriële reiniging? Neem dan gerust contact met ons op middels ons contactformulier of bel ons op nummer (0412) 61 70 12.