Waterschade

Last van waterschade na een lekkage?

Bij waterschade is het van het grootste belang dat de oorzaak van de waterschade zo snel mogelijk wordt verholpen. Om gevolgschade te beperken zal het water door middel van calamiteiten pompen en/of waterzuigers uit uw woning, bedrijf of instelling gehaald moeten worden. S.I.S. Schoonmaak en Herstel heeft zich gespecialiseerd in het herstellen van waterschade. Indien u verzekerd bent, kost u dit in de meeste gevallen niets!

Onze calamiteitendienst is binnen 1 uur na alarmering ter plaatse, binnen een straal van 50 km rond Nistelrode. Onze deskundige zal de schade beoordelen en rapporteert deze aan uw schade-expert en verzekeraar. S.I.S. Schoonmaak en Herstel heeft een ruime ervaring in het herstellen van waterschade, van particulier tot grote bedrijfsmatige herstelwerkzaamheden. Waterschade kan bijvoorbeeld ontstaan na:

  • Brand;
  • Lekkages;
  • Storm/noodweer;
  • Diefstal;
  • Calamiteiten.

Waterschade in huis en herstelwerkzaamheden

Met onze speciale apparatuur kunnen we zowel de directe waterschade (schade aan muur/plafond) herstellen, als de indirecte schade (geuroverlast) voorkomen. Naast de reiniging van uw waterschade kan S.I.S. Schoonmaak en Herstel ook kleine renovaties en herstelwerkzaamheden doorvoeren. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerk, tegelwerk of timmerwerk. We hebben een uitgebreid netwerk van partners die wij voor de werkzaamheden kunnen inzetten. Door zowel reiniging als herstel bij ons onder te brengen, bespaart u in de kosten en bevordert u de snelheid waarmee de schade hersteld kan worden.

Waterschade verzekering

Indien u beschikt over een bedrijfsverzekering, inboedelverzekering of opstalverzekering, bent u in bijna 100% van de gevallen verzekerd tegen waterschade. S.I.S. Schoonmaak en Herstel beschikt over deskundige specialisten, die zo snel mogelijk tijdens of na het incident ter plaatse zijn. Onze deskundige zal de situatie direct beoordelen en rapporteren aan de verzekering. Onze adequate aanpak is cruciaal om de waterschade tot een minimum te beperken.

Neem direct contact op

Wilt u graag waterschade aan muur of plafond herstellen? Of moet uw gehele pand hersteld worden? Bel ons dan op (0412) 61 70 12 of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo beginnen wij direct aan het herstel van de schade!