Brandschade

Brandschade schoonmaken

Brandschade treedt op na een brand of calamiteit. Het is belangrijk om de schade zoveel mogelijk te beperken, op te ruimen en schoon te maken. Door direct in te grijpen wordt de schade tot het minimum gereduceerd. S.I.S. Schoonmaak en Herstel zorgt dat specialisten snel ter plaatse zijn. Onze adequate aanpak ontlast u, zodat u zich op andere zaken kunt richten. U kunt bij ons terecht voor:

  • Brandschade;
  • Rookschade;
  • Roetschade;
  • Waterschade.

Eveneens kunt u S.I.S. Schoonmaak en Herstel inschakelen voor werkzaamheden met betrekking tot ontgeuren. Vaak hangt er na een brand of calamiteit een sterke geur die verwijderd dient te worden. Wij gebruiken diverse specialistische middelen om af te rekenen met deze onaangename (schadelijke) lucht. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen bieden wij uitstekende oplossingen.

Brandschade herstel en verzekering

Zoekt u dé specialist in brandschade herstel? S.I.S. Schoonmaak en Herstel voert het volledige projectmanagement uit. Dit betekent dat wij uw schade-expert en verzekeraar contacteren. Zodra alles tot in de puntjes geregeld is, gaan onze vakmensen aan de slag om de brandschade op te ruimen, schoon te maken én te herstellen.

Neem contact op met S.I.S Schoonmaak en Herstel

Wilt u direct uw brandschade schoonmaken? Benieuwd wat S.I.S. Schoonmaak en Herstel voor u kan betekenen? Geef ons een belletje op (0412)-617012 of vul het formulier in. Voor een kleine impressie van onze mogelijkheden kunt u ons volgen op Facebook. S.I.S. Schoonmaak en Herstel: wij staan voor u klaar bij calamiteiten!