Brandschade

Brandschade schoonmaken

Na een brand of calamiteit is het in ieders belang om de brandschade zoveel mogelijk te beperken, op te ruimen en de schade schoon te maken. S.I.S. Schoonmaak en Herstel zorgt dat specialisten zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Onze snelle, adequate aanpak neemt u veel zorg uit handen, zodat u zich op andere zaken kunt richten. Niet alleen brandschade is cruciaal, ook brand-, rook-, roet- en waterschade kunnen tot veel overlast zorgen. Het is van belang om, welke schade dan ook, zo spoedig mogelijk in de grijpen om brandschade tot het minimum te beperken.

Ook voor werkzaamheden met betrekking tot ontgeuren kunnen wij u zeer goed van dienst zijn. Vaak hangt er na calamiteiten een sterke geur die verwijderd dient te worden. S.I.S. Schoonmaak en Herstel heeft diverse middelen in dienst om af te rekenen met deze onaangename (schadelijke) lucht. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen bieden wij uitstekende oplossingen.

Brandschade herstellen en verzekering

S.I.S. Schoonmaak en Herstel kan het volledige projectmanagement voor u uitvoeren. U hoeft zelf niet te contacteren met uw schade-expert en verzekeraar, dit doen wij voor u! Zodra alles op de juiste wijze geregeld is, kunnen onze vakkundige specialisten aan de slag om de brandschade op te ruimen, schoon te maken én te herstellen.

Neem contact op met S.I.S Schoonmaak en Herstel

Benieuwd wat S.I.S. Schoonmaak en Herstel voor u kan betekenen? Geef ons een belletje op (0412) 61 70 12 of vul het formulier in. Onze specialisten kunnen u dan snel helpen bij uw brandschade. Voor een kleine impressie van onze mogelijkheden kunt u ons volgen op Facebook. S.I.S. Schoonmaak en Herstel staat voor u klaar bij calamiteiten!