SIS Schoonmaak

Brandschade

Snel bij de brandschade

Na een brand of calamiteit is het in ieders belang om de brandschade zoveel mogelijk te beperken, op te ruimen en de brandschade snel te herstellen. SIS Schoonmaak bv zorgt ervoor dat onze specialisten zo snel mogelijk tijdens of na het incident ter plaatse zijn. Onze snelle, adequate aanpak neemt u veel zorg uit handen.

Deze snelle reactie is cruciaal om brandschade en rookschade tot een minimum te beperken. Daarnaast kunnen we het volledige projectmanagement voor u uitvoeren, inclusief het contact met uw verzekeraar. De brandschade kan zo worden opgeruimd terwijl u zich kunt richten op uw eigen taken.

Voor meer informatie over brandschade reiniging kunt u ons bellen op nummer (0412) 61 70 12 of u kunt een bericht achterlaten op onze contact pagina.

Calamiteitenservice

SIS Schoonmaak bv beschikt over een professionele calamiteiten service. Dit team is in heel Nederland actief en heeft veel kennis en ervaring met kleine en in het bijzonder met grote projecten. De mobiele calamiteiten wagens kunnen binnen 1 uur na de alarmering ter plaatse zijn. Lees meer over de calamiteiten-diensten